12

Det här är inte klokt och helt overkligt! Idag är det dag 12 över tiden. Jag som skulle ha barn i slutet på februari kommer få barn i mitten på mars, det kanske inte låter som en stor grej, men jag håller på att bli knäpp här. Känns som just jag kommer vara gravid för evigt om kroppen fick bestämma, vilket den inte får för senare idag ska det bokas tid för igångsättning.

Känns oxå som jag är den kvinnan som är gravid längst i hela världen, bara elefanten slår mig med att vara gravid i nästan två år (!). Och snart är inte det här längre en blogg om skrivande, utan en blogg om att vara gravid och bli helt j*vla galen!

5 reaktioner på ”12”

  1. Bebisen kommer snart. Mitt tredje barn kom 18 dagar efter beräkna d förlossning. Han skulle varit född 23 januari. Han kom först 10 februari. Fyra dagar före min födelsedag. Så jag låg på B på min 34-årsdag. Du får knåpa på något skrivprojekt i väntan.

    1. Oj, 18 dagar! Jag mår verkligen jättedåligt över att gå över tiden, men visst är det så att det finns ett slut på det hela. Men jag hade gärna sett att kroppen kom igång själv, vill inte bli igångsatt…

    1. Hoppas jag med, men mycket inställd på igångsättning som nu är bokad i slutet av veckan. Känns både bra och dåligt att ha en bokad tid. Konstigt. I vanliga fall vet man ju inte när förlossningen ska starta liksom.

      1. Håller tummarna att det startar av sig självt, men om inte annat så kan du nu tänka att du inte kommer vara gravid nästa vecka, tungt nu i slutet och det kan ibland vara skönt att veta att det finns ett slut. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *